وبینار عوامل خطر و گروه های در معرض خطر پوکی استخوان

پوکی استخوان

با هدف افزایش آگاهی و سلامت کاربران و کتابداران کتابخانه های عمومی کشور وبینار عوامل خطر و گروه های در معرض خطر پوکی استخوان با سخنرانی گلنار صمدی، فوق تخصص غدد و متابولیسم برگزار می شود.

وبینار «عوامل خطر و گروه های در معرض خطر پوکی استخوان» ویژه کاربران و کتابداران کتابخانه های عمومی کشور، یکشنبه ۲۴ مهر ۱۴۰۱ با همکاری مشترک «مرکز تحقیقات استئوپروز پژوهشگاه علوم غدد و متابولیسم دانشگاه علوم پزشکی تهران» و «انجمن ارتقاء کتابخانه‌های عمومی ایران» برگزار می‌شود.

در این نشست مجازی که به دبیری فاطمه شیخ شعاعی و محمدجواد منصورزاده برگزار می‌شود، دکتر گلناز صمدی، فوق تخصص غدد و متابولیسم به سخنرانی درباره عوامل خطر و گروه های در معرض خطر پوکی استخوان خواهد پرداخت.

کاربران و کتابداران کتابخانه های عمومی کشور می‌توانند از ساعت ۱۰ تا ۱۲ یکشنبه ۲۴ مهر ۱۴۰۱ از طریق اسکای روم به نشانی www.skyroom.online/ch/researchpl/salamat  در این نشست حضور پیدا کنند.

همچنین این برنامه به صورت زنده از طریق پایگاه اطلاع رسانی نهاد www.iranpl.ir و صفحه آپارات نهاد www.aparat.com/iranpl پخش خواهد شد.

دانلود پوستر برنامه

نظر خود را وارد نمایید: