15 مهر 1403

ﺟﻠﺴﻪ ﻣﺠﻤﻊ ﻋﻤﻮﻣﯽ ﺷﺒﮑﻪﺗﺤﻘﯿﻘﺎﺕ و فناوری ﺍﺳﺘﺌﻮﭘﺮﻭﺯ کشور برگزار می شود

شبکه تحقیقات استئوپروز

ﺟﻠﺴﻪ ﻣﺠﻤﻊ ﻋﻤﻮﻣﯽ ﺷﺒﮑﻪﺗﺤﻘﯿﻘﺎﺕ و فناوری ﺍﺳﺘﺌﻮﭘﺮﻭﺯ یکشنبه ٦ خرداد 1403 به میزبانی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران پژوهشگاه علوم غدد و متابولیسم اعضای ﻣﺠﻤﻊ ﻋﻤﻮﻣﯽ ﺷﺒﮑﻪﺗﺤﻘﯿﻘﺎﺕ و فناوری ﺍﺳﺘﺌﻮﭘﺮﻭﺯ جهت انتخاب ترکیب ﺷﻮﺭﺍﯼ ﺭﺍﻫﺒﺮﺩﯼ ﻭ ﺭﺋﯿﺲ ﺷﺒﮑﻪ تحقیقات پوکی استخوان کشور گرد هم خواهند آمد.

ﺷﺒﮑﻪﻫﺎﯼ ﺗﺤﻘﯿﻘﺎﺗﯽ ﺩﺭ ﮐﺸﻮﺭ ﺑﻪ ﻋﻨﻮﺍﻥ ﯾﮑﯽ ﺍﺯ ﺳﺎﺧﺘﺎﺭﻫﺎﯼ ﺗﻮﺍﻧﻤﻨﺪ ﺑﺎ ﺍﻫﺪﺍﻑ ﻣﺘﻌﺪﺩﯼ ﻧﻈﯿﺮ ﺗﺴﻬﯿﻞ ﮐﺎﺭﮔﺮﻭﻫﯽ ﻭ ﻫﻢﺍﻓﺰﺍﯾﯽ ﺩﺭ ﺑﯿﻦ ﻣﺤﻘﻘﯿﻦ، ﺗﻌﯿﯿﻦ ﺍﻭﻟﻮﯾﺖﻫﺎﯼ ﺗﺤﻘﯿﻘﺎﺗﯽ ﻭ ﺍﺭﺗﻘﺎﯼ ﮐﻤﯽ ﻭ ﮐﯿﻔﯽ ﺗﺤﻘﯿﻘﺎﺕ ﺩﺭ ﺭﺷﺘﻪﻫﺎﯼ ﻣﺮﺗﺒﻂ  شناخته می شوند که ﺗﺤﺖ ﻧﻈﺎﺭﺕ ﻣﻌﺎﻭﻧﺖ ﺗﺤﻘﯿﻘﺎﺕ ﻭ ﻓﻨﺎﻭﺭﯼ  ﻭﺯﺍﺭﺕ ﺑﻬﺪﺍﺷﺖ ﻧﻘﺶ ﻣﻬﻤﯽ ﺩﺭ ﺩﺳﺘﯿﺎﺑﯽ ﺑﻪ ﺷﻮﺍﻫﺪ ﻣﻮﺭﺩ ﻧﯿﺎﺯ ﺍﺯ ﻃﺮﯾﻖ ﺗﺒﺎﺩﻝ ﺗﺠﺮﺑﯿﺎﺕ ﻭ ﺗﺤﻘﯿﻘﺎﺕ ﻋﻠﻤﯽ ﻧﻈﺎﻡﻣﻨﺪ ﺩﺭ ﺣﯿﻄﻪﻫﺎﯼ ﺁﻣﻮﺯﺵ، ﭘﮋﻭﻫﺶ ﻭ ﺍﺭﺍﯾﻪ ﺧﺪﻣﺎﺕ ﺑﻪ ﺟﺎﻣﻌﻪﯼ ﻫﺪف دارند.

ﺷﺒﮑﻪ ﺗﺤﻘﯿﻘﺎﺕ و فناوری ﺍﺳﺘﺌﻮﭘﺮﻭﺯ  نیز هم راستا ﺑﺎ ﺳﯿﺎﺳﺖﻫﺎﯼ ﮐﻼﻥ ﺷﺒﮑﻪﻫﺎﯼ ﺗﺤﻘﯿﻘﺎﺗﯽ ﺑﺎ ﻫﻢﺍﻧﺪﯾﺸﯽ ﺍﻋﻀﺎﯼ ﺷﺒﮑﻪ ﻭ ﺗﻘﻮﯾﺖ ﺍﺭﺗﺒﺎﻃﺎﺕ ﻋﻠﻤﯽ، ﻓﻌﺎﻟﯿﺖﻫﺎﯼ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﮔﺴﺘﺮﺵ ﺩﺍﺩﻩ ﻭ ﺑﺎ ﺗﻮﺳﻌﻪ ﻓﺮﻫﻨﮓ ﭘﮋﻭﻫﺶ ﺩﺭ ﺑﯿﻦ ﻣﺘﺨﺼﺼﺎﻥ، ﺑﺎ ﺗﻮﺳﻌﻪ ﺯﯾﺮ ﺳﺎﺧﺖﻫﺎﯼ ﻻﺯﻡ ﺩﺭ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﺗﺤﻘﯿﻘﺎﺕ ﺑﺎﻟﯿﻨﯽ ﻭ ﺟﻤﻌﯿﺘﯽ، ﺷﻮﺍﻫﺪ ﺑﺎ ﮐﯿﻔﯿﺘﯽ ﺭﺍ ﺑﺮﺍﯼ ﺳﯿﺎﺳﺖﮔﺬﺍﺭﯼﺗﻮﻟﯿﺪ نماید.

مرکز تحقیقات استئوپروز پژوهشگاه علوم غدد و متابولیسم در سال 1381 با همکاری چند دانشگاه و مرکز تحقیقات مرتبط و نیز با هماهنگی مسئولین وزارت بهداشت در معاونت تحقیقات و فناوری و نیز مرکز مدیریت بیماریها اقدام به راه اندازی شبکه تحقیقاتی استئوپروز کرد.

Author: